Sie sind hier

VIDEO. Concertul maestrului Eugen Doga a adunat mii de spectatori la Teatrul Verde din Chişinău. TVR. 2.10.2017

Muzica maestrului Eugen Doga a răsunat din nou pe plaiurile natale. Mii de spectatori s-au adunat la Teatrul Verde din Chişinău ca la o sărbătoare, pentru a se delecta cu melodiile compozitorului, cunoscute în întreaga lume.

TVR MOLDOVA a fost partener media general al evenimentului, iar jurnaliştii postului nostru de televiziune au moderat frumoasa reîntâlnire a compozitorului cu admiratorii fideli ai creaţiei sale.

Valsuri şi romanţe lirice la seară de suflet cu muzică clasică şi cu feţe pline de admiraţie pentru Eugen Doga. Oameni de artă, muzicieni, pasionaţi de frumos şi de creaţia maestrului care în această primăvară a împlinit 80 de ani au fost prezenţi la serata culturală în aer liber.

Muzica lui Eugen Doga nu va înceta vreodată să existe. Creaţia maestrului adună noi şi noi admiratori şi păstrează intactă fidelitatea celor care apreciază această artă.

„Este un concert de excepţie, adresez felicitări maestrului Eugen Doga şi tuturor celor care au organizat acest spectacol”, a declarat directorul ICR, Valeriu Matei.

Maestrul Eugen Doga a fost alături de discipolii săi, care au avut onoarea de a fi acompaniaţi chiar de compozitor. Emoţiile frumoase l-au cuprins ca de fiecare dată atunci când iese în faţa publicului de acasă.

„Emoţiile mele sunt bucurie, mă bucur că am ajuns la această cotă de 6 mii de spectatori pentru mine”, a mărturisit maestrul Eugen Doga.

Echipa TVR MOLDOVA a fost prezentă la toate evenimentele care s-au desfăşurat în acest an cu ocazia aniversării a 80-a de la naşterea compozitorului.

TVR

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.