Sie sind hier

Eugen Doga cinstit ca un rege la Teatrul de Vară, 6000 de spectatori au cântat „DOGA!” și „La mulți ani!”. Flacara. 2.10.2017

Muzica lui Eugen Doga a rasunat astazi, 1 octombrie 2017, la teatrul verde din parcul Valea Morilor. Sute de oameni au venit la concertul organizat cu ocazia aniversarii a 80 de ani de la nasterea marelui compozitor.

Teatrul Verde a fost neincapator pentru sutele de oameni, care au venit la concertul lui Eugen Doga, astfel ca multi au stat in picioare. Multa lume a fost si pe scena amplasata in aer liber, pe care a urcat  orchestra extinsa a Operei Nationale care numara peste 80 de persoane.

Pe scena a urcat si maestrul Eugen Doga. Oameni au urmarit spectacolul fascinati.

Iar vocile artistilor de opera au hipnotizat publicul. Incantat a fost si acest baiat de 6 ani. Spune ca atunci cand va creste mare va deveni muzician.

Spectatorii au salutat ideea spectacolelor in afara salilor de concert, mai ales ca au avut parte de o seara nu prea rece de toamna.

[Eugen Doga Teatrul de Vara Chisinau-1 oct 2017-foto Cristina Isacov-IMG_4750]

Maestrul Eugen Doga spune ca, desi calatoreste mult, cel mai bine se simte pe scenele de Acasa. 

Concertul a fost organizat cu ocazia aniversarii a 80-a de la nasterea marelui compozitor. 2017 a fost declarat Anul lui Eugen Doga in Moldova.

Concerte aniversare au avut loc in perioada 21-23 septembrie 2017, la Causeni, Soroca si Hancesti. Eugen Doga a fost inclus in lista celor 200 de personalitati ale lumii si a semnat coloana sonora a peste 200 de filme.

Flacara

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.