Sie sind hier

Hitul lui Lennon „Imagine”, interpretat de vedete din Moldova. Sputnic. 13.12.2016

Campania #IMAGINE a Better World a fost lansată în anul 2014, cu prilejul aniversării a 25-a de la semnarea Convenției Drepturilor Copilului.

CHIȘINĂU, 13 dec — Sputnik. Mai mulți interpreți din Moldova au prezentat propria versiune a hitului lui John Lennon „Imagine", în cadrul proiectului UNICEF #IMAGINE a Better World („Imaginează-ți o lume mai bună"). Melodia, care a devenit demult una clasică, a fost interpretată de cântăreața de operă Valentina Naforniță, Cleopatra Stratan, Natalia Barbu, Eva Timuș, Alexandru Manciu, Pasha Parfeni, Guz, dar și corul Lia Ciocârlia. Partitura la pian a fost înregistrată de Eugen Doga.

Campania #IMAGINE a Better World a fost lansată în anul 2014, cu prilejul aniversării a 25-a de la semnarea Convenției Drepturilor Copilului. În acel an, zeci de celebrități, printre care David Guetta, Katy Perry, Courteney Cox, Rumer Willis, will.i.am, Patricia Arquette, Craig David și mulți alții, s-au întrunit pentru a înregistra o nouă versiune a melodiei „Imagine".

Sputnic

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.