You are here

"Ochiul tău iubit". Soprana Valentina Naforniţă a lansat videoclipul piesei compusă de maestrul Eugen Doga, după textul lui Mihai Eminescu. Prime. 10.06.2017

Soprana Valentina Naforniţă a lansat astăzi videoclipul piesei "Ochiul tău iubit" compusă de maestrul Eugen Doga, după textul lui Mihai Eminescu, iar în videoclip s-au filmat actori celebri din ţara noastră. Pelicula este inspirată din amintirile ei despre tata.  

"Totul este aproape aşa cum mi s-a întâmplat mie, lucruri care, defapt toţi ne regăsim în unele imagini din videoclip. Toţi o să-şi vadă o parte din copilărie", a spus soprana, Valentina Naforniţă.

"Mă bucur că ea a insistat, nu că a dorit, a insistat să-i ofer anume romanţa asta, că eu îi propuneam altceva. Înseamnă că a simţit că simte bine, că trăieşte cu starea aceasta care este în Ochiul tău iubit", a comentat compozitorul, Eugen Doga.

Videoclipul a fost filmat în urmă cu patru luni în mai multe locaţii pitoreşti din ţara noastră. Valentina Naforniţă a fost acompaniată de Orchestra Metropolitană București.

Valentina Naforniţa locuiește în prezent la Viena, unde e membră în ansamblul de la Wiener Staatsoper, fiind și cea mai tânără câştigătoare a concursului BBC Cardiff Singer.

Prime

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.