Vous êtes ici

Maestrul Eugen Doga a primit o Diplomă de Merit din partea Mitropoliei Moldovei. Stiiri.md. 18.10.2022

Miercuri, 12 octombrie, în incinta Liceului Teoretic „Meșterul Manole” din s. Sălcuța, r. Căușeni, a avut loc un eveniment memorabil cu participarea maestrului și compozitorului Eugen Doga – figură emblematică a culturii naționale și internaționale.

Din partea Direcției mitropolitane a participat Protoiereul mitrofor Nicolae Ciobanu, Președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, prieten fidel al Liceului Teoretic „Meșterul Manole”, transmite Știri.md cu referire la noi.md.

În alocațiunea sa, Protoiereul mitrofor Nicolae a transmis cuvintele de binecuvântare ale Înaltpreasfintitului Mitropolitului Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, oferindu-i Maestrului Eugen Doga o Diplomă de merit din partea Mitropoliei. 

Eugen Doga este Artist al Poporului din Republica Moldova și cavaler al Ordinului Republicii și al altor distincții și titluri onorifice din țara și de peste hotare, membru titular al Academiei de Științe a Moldovei.

Stiri.md

 

Tags: 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.