Vous êtes ici

Spectacol in aer liber. Muzica lui Eugen Doga a adunat sute de oameni la teatrul verde din parcul Valea Morilor - VIDEO. PRO TV. 1.10.2017

Muzica lui Eugen Doga a rasunat astazi la teatrul verde din parcul Valea Morilor. Sute de oameni au venit la concertul organizat cu ocazia aniversarii a 80 de ani de la nasterea marelui compozitor.

VIDEO IN CURAND

Teatrul verde a fost neincapator pentru sutele de oameni, care au venit la concertul lui Eugen Doga, astfel ca multi au stat in picioare. Multa lume a fost si pe scena amplasata in aer liber, pe care a urcat  orchestra extinsa a Operei Nationale care numara peste 80 de persoane. 

Pe scena urcat si maestrul Eugen Doga.

Oameni au urmarit spectacolul fascinati.

Iar vocile artistilor de opera au hipnotizat publicul.

Incantat a fost si acest baiat de 6 ani. Spune ca atunci cand va creste mare va deveni muzician.

Spectatorii au salutat ideea spectacolelor  in afara salilor de concert, mai ales ca au avut parte de o seara nu prea rece de toamna.

Maestrul Eugen Doga spune ca desi calatoreste mult cel mai bine se simte pe scenele de acasa. 

Concertul a fost organizat cu ocazia  aniversarii a 80 de ani de la nasterea marelui compozitor. 2017 a fost declarat anul lui Eugen Doga in Moldova. Concerte aniversare au avut loc in perioada 21-23 septembrie la Causeni, Soroca si Hancesti. Eugen Doga a fost inclus in lista celor 200 de personalitati ale lumii si a semnat coloana sonora a peste 200 de filme.

PRO TV

 

Tags: 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.