Vous êtes ici

Artiștii din generația de aur, cu lacrimi în ochi după vizionarea documentarului „Bucurie de Noroc la Orizont de Plai” (Video). EA.md. 17.11.2015

Pentru a da viață și a reaminti de formațiile care au făcut istorie, muzicianul Alex Calancea, jurnalista Victoria Cușnir,  împreună cu șefa direcției cultură Chișinău, Lucia Culev și-au adunat forțele pentru crearea unui film documentar de excepție.

Ștefan Petrache, Eugen Doga, Anatol Chiriac, Ion Suruceanu, Anastasia Lazariuc și mulți alte nume-forță din acele timpuri au dezvăluit ce însemnă de fapt pentru ei scena și de câtă ambiție, muncă și efort a fost nevoie pentru a ajunge sus.

Amintiri nostalgice, dezvăluiri, retrospective și melodii din acele timpuri a teleprotant publicul în timpul când formațiile Plai, Bucurie, Noroc sau Orizon suna la fiecare post de radio.

După încheierea documentarului, în scenă au urcat cei care au realizat cu succes filmul, dar și muzicienii din generaţia de aur. Emoționați și cu lacrimi în ochi, marii artiști au ținut să le mulțumească celor care au dat viață acestui documentar.

EA.md

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.