Вы здесь

Cultural Regal muzical la Câmpulung Moldovenesc. Maestrul Eugen Doga în concert la invitația Rotary Club Câmpulung Moldovenesc Rarău Bucovina. Suceava News Online. 8.12.2019

Bucovina Grand Salon din municipiul Câmpulung Moldovenesc a devenit neîncăpător duminică după amiază la concertul extraordinar de iarnă ”Cu drag de Bucovina” al maestrului Eugen Doga acompaniat de orchestra simfonică dirijată de maestrul Dumitru Cârciumaru. Evenimentul de mare ținută organizat de Rotary Club Câmpulung Moldovenesc Rarău Bucovina a adunat aproximativ 1.500 de persoane și se poate spune fără a greși că a fost ultimul mare eveniment al anului în județul Suceava.

Talentata naistă câmpulungeancă Teodora Grosu a cântat alături de Eugen Doga

La cei 82 de ani renumitul compozitor din Republica Moldova, membru titular al Academiei de Științe a Moldovei, a încântat de-a dreptul selectul auditoriu cu celebrele sale compoziții printre care s-a numărat și valsul din filmul ”Tandra și gingașa mea fiară”, desemnat de UNESCO a patra capodoperă a secolului XX. Alături de Maestru pe scenă au urcat soliști renumiți din Republica Moldova precum soprana Mariana Bulicanu, Ana Barigari-Moroșanu, Alexei Litvin, acordeonistul Vitalie Advahov, tenorii Dumitru Mâțu și Veaceslav Timofti dar și talentata câmpulugeancă Teodora Grosu care a cântat la nai împreună cu Eugen Dogan și Vitalie Advahov.

Suceava News Online

 

 

 

 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.