Eşti aici

"A venit de multe ori cu Usatai, dar nu am vorbit deloc!" Eugen Doga a povestit de ce nu mai comunica cu Sofia Rotaru - VIDEO. Acasa TV. 9.03.2015

Maestrul Eugen Doga a scris muzica pentru mai bine de 200 de filme. Si o multime de slagare care i-au consacrat pe cei mai cunoscuti artisti de la noi.

Invitat la O Seara Perfecta, maestrul Eugen Doga, a povestit de ce niciodata nu isi sarbatoreste ziua de nastere, unde a fost pe 1 martie si care este relatia cu Sofia Rotaru, artista care a devenit celebra datorita cantecului "Orasul meu alb".

"De ziua mea nu am fost in tara. Nu mi-am facut programul tinand cont de calendar, pentru ca niciodata nu imi sarbatoresc ziua de nastere. Am sarbatorit-o o singura data, aveam 30 de ani, iar colegii mi-au organizat o masa de sarbatoare. De atunci niciodata nu am mai sarbatorit in nici un fel aceasta zi. Pe 1 martie a murit mama mea. Toate lucrurile sunt programate undeva de sus, iar eu parca simteam ca aceasta zi este una trista.", a marturisit Eugen Doga, la O Seara Perfecta.

Este un compozitor al nimanui, asa ii place sa se numeasca, un om al universului.

"Eu nu fac naveta Bucuresti-Moscova sau Moscova-Chisinau, in cautarea binelui, desi poate ar trebui. Eu sunt al nimanui. Rusii cred ca sunt cu romanii, romanii cred ca sunt cu rusii si in asa fel raman singur. Intuitiv imi doream sa apartin lumii, sa fiu inteles de toata lumea.", a spus Eugen Doga.

Compozitorul a povestit si despre relatia cu Sofia Rotaru, artista care a devenit celebra datorita maestrului Eugen Doga.

"Am vazut ca a venit de mai multe ori cu Usatai, dar nu am vorbit deloc, cred ca nu am comunicat de vreo cinci ani. Nu vreau sa cred ca e din rautate, presupun ca nu are timp sa mai sune. Ea are o voce de privighetoare, putini oameni au asa voci. Imi amintesc de lansarea ei, a fost una minunata, cred ca ambii am avut de castigat din asta. Cantecul "Orasul meu alb", a fost ascultat si rulat la televiziunea din Moscova de pe atunci, asa au aflat ei despre Sofia Rotaru. Acest cantec a reprezentat Uniunea Sovietica. Daca nu eram eu, ea ramanea la nivelul ei de Cernauti.", a marturisit Eugen Doga.

Acasa TV

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.