Eşti aici

Eugen Doga a felicitat femeile prin cântec. Prime.md. 8.03.2016

Femeia, asemeni infinitului, nu poate fi definită. O spune maestrul Eugen Doga, care a susţinut, astăzi, un concert la Chişinău, pe care l-a dedicat reprezentantelor sexului frumos. Spectacolul intitulat "Orice femeie e frumoasă" se află la prima ediţie şi a adunat pe scenă mai mulţi interpreţi autohtoni.

De opt martie, Eugen Doga a ţinut să felicite toate femeile.

"Mulţi cunosc chestia asta, că ştiu ce este femeia, şi scriu şi tratate şi disertaţii, dar nu-i corect. Infinitul nu se poate fi definit", a spus compozitorul Eugen Doga.

Compozitorul spune că nu a găsit, deocamdată, notele muzicale potrivite, pentru a-şi arăta admiraţia faţă de femei.

"Cică i-a venit o femeie şi l-a inspirat şi a scris capodopere. Minciună. Dacă a venit femeia, ocupă-te de femeie. Lasă muzica în pace. Muzica vine de aici", a afirmat compozitorul Eugen Doga.

Maestrul a făcut glume, a cântat şi a dansat alături de invitaţii săi.

"Vreau să mulţumesc maestrului Doga că a compus aşa muzică frumoasă şi pentru acordeon. Maestre, să fiţi sănătos şi să mai compuneţi muzică. Eu vin de câte ori mă chemaţi", a zis instrumentistul Vitalie Advahov.

La ai săi 63 de ani, Maria Şmalovschii spune că şi-a împlinit unul dintre cele mai mari visuri ale sale. De 8 martie, femeia a mers, pentru prima dată, la un concert de-a lui Eugen Doga.

"Am lucrat învăţătoare de muzică şi mereu am povestit la copii mei despre domnul ăsta, dar fizic, personal nu l-am văzut niciodată, spre ruşinea mea, dar uite a ajuns şi bucuria asta mare", a spus locuitoarea oraşului Ialoveni, Maria Şmalovschii.

Sala Teatrului "Mihai Eminescu" a fost arhiplină. Admiratori din toată ţara au venit ca să-l asculte pe marele compozitor.

Spectacolul "Orice femeie e frumoasă" este la prima ediţie. Preţul unui bilet a fost, în medie, de 100 de lei.

Prime.md

 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.